ФРЕШ ДИЗАЙН”е създадена и функционира на българския пазар от 2003 г., а от 2010 г. се преименува на „ФРЕШ ПРИНТ”ООД. Компанията е тясно специализирaна в областта на дигиталния и широкоформатен печат. Широката гама от качествени и разнообразни рекламни продукти, които предлагаме спомага за пълното обслужване нуждите на всеки корпоративен или индивидуален клиент.

Успехът ни в областта на външната и вътрешната реклама се дължи на коректност в отношенията с поръчителите, поддържане на високо качество на продуктите, скоростно изпълнение на заданията и професионално обслужване от страна на прецизно подбрания екип от специалисти.

Разполагаме със собствена производствена база, която се обновява постоянно и ни позволява гъвкавост по отношение на обслужването и ценово образуване, в зависимост от индивидуалните нужди и изисквания на клиентите.

Сред предлаганите от нас услуги са:

ПРОЕКТИРАНЕ на рекламни продукти – дизайн и предпечат;

ДИГИТАЛЕН ПЕЧАТ на бланки, листовки, брошури, каталози, дипляни, папки, календари, етикети, стикери, покани, менюта, визитки и още, с възможност за облагородяване чрез рязане, щанцоване, биговане, шиене с телчета, поставяне на спирали, термо лепене, ламиниране и други;

ШИРОКОФОРМАТЕН ПЕЧАТ на рекламни банери предназначени за външна и вътрешна реклама, по зададен формат /билбордове и транспаранти/ върху богата гама от разнообразни материали – винил, хартия, фолиа, винилна и строителна мрежа, перфо фолио, беклитфилм и различни видове плоски повърхности (стъкло, дърво, метал, керамика, мокет и други), с възможност за последващо облагородяване чрез изрязване, шиене, поставяне на капси, ламиниране, каширане в/у различни плоскости;

БРАНДИРАНЕ на всички видове наземни транспортни средства;

ИЗГРАЖДАНЕ НА РЕКЛАМНИ КОНСТРУКЦИИ

Стремим се да удовлетворим изискванията и на най-взискателните ни клиенти. Услугите, които предлагаме са насочени, както към корпоративни клиенти и рекламни агенции, така и към крайни клиенти.

Не се колебайте да се обърнете към нас – ние ще ви помогнем да реализирате идеите и проектите си – бързо, лесно и прецизно.

свържете се с нас