Свежи идеи, изработени чрез широкоформатен печат

Широкоформатният печат дава страхотна възможност да грабнете вниманието на своите клиенти по уникален начин. Чрез практическата липса на ограничения за печатни повърхности, възможностите се разпростират далеч зад масово използваните плакати и табели. Това е причината да подберем няколко интересни продукта, които може да разгледате тук.

Реалистични фигури

Реалистичните фигури са маркетингов продукт, независимо дали искате да направите детски кът с животни, да изрежете филмовите герои за предстояща премиера, да изработите пана за нестандартни фотографии или друго.

Гигантски магнити

Всеки е виждал хладилник, облепен с множество магнити. Сега обаче си представете пералнята или съдомиялната с един единствен магнит, който да се вписва в цялостния интериор на помещението.

брандиране

Реклама от фолио върху всяка повърхност

Декорирайте по собствен стил или се рекламирайте, използвайки своите транспортни средства, витрини и други повърхности, които могат да попаднат в полезрението на клиентите.

Промяна на интериора във всяко помещение

Все повече мебели се сглобяват на място, ето защо преди да ги сглобите може първо да ги напечатате. Тук попадат врати за шкафове и гардероби, маси и дори закачалки. Подовите настилки също могат да се отпечатат по собствен дизайн. Тук спадат мокетите, балатумите и дори изтривалките пред входната врата, а за банята и тоалетната – плочките. Нека не забравяме също стъклените плотове в кухнята и тапетите в хола и спалните.

Стени за събития

Независимо дали става въпрос за търговско изложение, връчване на награди, конференция или друго важно събитие, подходящият фон за снимки придава усещане за професионализъм.

Прототипи за опаковки и щандове за продажби

Широкоформатният печат е подходящ за изработка на прототипи за опаковки или интересни краткосрочни проекти, като например урни за гласуване, колела на късмета и други. Също така може да се използва при направата на рекламни щандове за конкретен продукт, поставяни в близост до касата или на друго видно място с цел открояване от останалите конкуренти.