Външна реклама, дизайн и изработка на билбордове, мегабордове и др. на конкурентни цени за София и страната

Външна реклама с печат на винил

Външната реклама отпечатана върху винил е добър вариант бранда ви или предлаганата от вас услуга или продукт да бъдат забелязани от голяма група от хора. Независимо дали става дума за печат на билборд, мегаборд или калкан, нашият екип имат дълъг опит и познава всички тънкости. Големи приимущества на външната реклама с широкоформатен печат са издържливостта и на атмосферни условия, впечатлението, което прави на потребителители заради размера си. Ако желате професионална изработка на билбордове Фреш принт е вашият точен партньор. Професионална изработка на реклама от винил на страхотни цени.

Видове външна реклама с широкоформатен дигитален печат на винил

Има множество видове външна реклама, ние от Фреш принт предламе реклама върху винил, отпечатана чрез дигитален печат. Ако не сте сигурни какво ви е нужно можете да се консултирате с нас безплатно. Наша цел е високата успеваемост на вашия билборд, мегаборд или калкан. Рекламни пана от винил на конкурентна цена.

Размер на билборд Пиза външна реклама

Широкоформатен винил печат на билборд вид Пиза

Имаме богат опит в изработката на печат на билбордове. Предлагаме дизайн и печат на билбордове върху нормален и промазан винил. Подходящи са за външна реклама на нов продукт, услуга или налагане на бранд. Билбордът е с размери 4х3 метра.

Размери мегаборд реклама

Печат на винил - Мегаборд

Мегабордовете са подобни на билборда, но с по-голяма площ достигаща до 60-70 кв. м. Могат да бъдат едностранни или двустранни. Най-големият им плюс е големината. Печатат се върху винил и няма как да не бъдат забелязани. Размерите на мегабордите могат да бъдат : 8х3 м. 8х4 м. 8х6 м. 12х4 м.

Размери калкан реклама

Печат на калкан

Калканът или външна реклама на цяла стена на сграда, Поради големината си са подобни на мегабордите, отново с печат върху винил, държащ се от конструкция, прикрепена към стената.

Видове външна винил реклама : печат на билборди, мегаборди и калкани, качества и за какво е подходящ

Фрешпринт отпечатва външните си реклами върху 3 вида винил : промазан, изключитлено издържлив за по-дълги периоди от време, ламиниран, по-слаб и на по-ниска цена за по кратко използване, винилна мрежа или винил с перфорация (меш) които се използва за по-ветровити места или при изключително големи външни реклами. Разбира се при избора на винил, нашият екип ще ви окаже необходимото съдействие за най-добрата цена.

Наемане и реклама на билборд или друга външна реклама

Освен изработката и дизайна на билбордове и др. външни реклами, Фрешпринт предлага и наемането на самите билбордове, чрез фирма партньор. По този начин затваряме целия кръг на услугата. Ако поръчате дизайн и печат на билборд от нас, няма да се налага да търсите фирма, която предлага наем на площите, ние ще свърим тази работа вместо вас, след консултация за специфичната реклама. Цената за наем на рекламна площ ще бъде оптимизирана за вас поради дългото ни сътрудничество с фирмата за наме на билборди и други външни рекламни площи.

Дизайн на билборд или друга външна реклама

За дизайнът на билборд, мегаборд, калкан или друга външна реклама, може да бъде изработен от вас или от нашите дизайнери. Нашият съвет е да се доверите на екипът ни, тъй като дизайнът на големи външни реклами има доста специфики, като : четимост, контраст, браднинг и др. и професионалният дизайн може да окаже влияние върху ефективността на рекламата. Разгледайте някои изработени от нас външни реклами :

Мегаборд Армеец
gala board
Билборд Gala
Билборд Теразид
Калкан реклама Esteta