Дигитален печат

Xerox 1000i – пълноцветна цифрова печатна  преса с максимален размер до 330/488 мм, осигуряваща изключително качество на изображението върху широка гама медии (включително тъмни и прозрачни) с грамаж до 350 гр/м2. Станцията за пети канал със сухо прозрачно мастило, сребро или злато засилва пълноцветните поръчки, дава възможност изображения и текст да бъдат маркирани за визуално въздействие, както и да се прилага за художествен ефект. Машината е подходяща за отпечатване на персонализирани материали върху хартия и картон.

Биговаща машина Multigraf Touchline CPC375 – Моделът позволява многократно биговане на хартии и картони между 80 и 350 гр/м2 и размер от 105×148мм до 330×1200мм. Машината е предназначена за производство на картички, каталози, покани и други.

 

 

Режеща плотерна маса Graphtec FCX2000 – масата разполага с два работни инструмента – ножче за рязане по контур и перфорация, и биговащ инструмент. Плотерната маса е перфектното решение за рязане на картони, магнитно фолио и производство на прототипи или малки серии нестандартни и оригинални опаковки, етикети и картички с максимален размер до 60х90 см и дебелина до 1мм.

 

 

Ламинатор Mamo Plasti 350 XP – Едностранен или двустранен автоматичен ламинатор с автоматичен разделител. Идеален за едностранно или двустранно ламиниране на хартия от 150г. до 350г. Ламиниращите ролки са с диаметър 75 мм и осигуряват отлични резултати дори при максимална скорост.

FlatDog е високотехнологичен принтер за директен печат върху текстил. Печат върху тениски, детски дрехи, суичъри, текстилни торби и др. Може да печата и върху кройки или парчета плат.
Мастилата KODAK, с които е зареденa машината са напълно безвредни, устойчиви на пране и слънчева светлина и са меки на пипане.