Рекламни химикалки и химикали с надпис или лого и моливи с UV печат на конкурентни цени

Рекламните химикалки са един от най-използваните канцеларски продукти от всеки бизнес, както и във всеки дом. Няма по-подходящ продукт за брандиране с вашето лого или надпис. Подходящи са за подарък самостоятелно или като част от рекламен комплект, примерно с брандиран календар или печат на тениска. Предпочитат се от клиентите, поради ниската си цена и високата използваемост от страна на клиентите. Много други рекламни материали залежават, поради малка ползваемост. Друго важно приимущество на рекламните химикали е голямото разнообразие от модели, видове и цветове. Така може да съчетаете вашият бранд най-добре с най-подходящия модел и цвят. Печатница Фреш Принт предлага качествен UV печат върху химикалки и моливи в малки и големи тиражи. Високото качество на печата гарантира точни цветове и висока издържливост.

Видове рекламни химикалки :

Металн ирекламни химикалки с печат
Метални химикалки

Рекламните химикали от метал са най-високият клас. Моделите и цените им са много разнообразни, затова е добре да се консултирате с нас за най-добрият вариант за вас. Този тип химикалки правят най-голямо впечатление на клиентите и често са най-желани от тях.

Пластмасови рекламни химикалки с печат
Пластмасови химикалки

Пластмасовите химикалки са най-разпространения вид, тъй като има най-голямо разнообразие на модели и цветове, както и са на най-ниска цена, разбира се в зависимост от модела. Консултирайте се с нас за най-добрата оферта, според вашите изисквания.

Еко рекламни химикалки с печат
Еко химикалки

В последните години еко или химикалките от еко материали, станаха изключително търсени. Ако бизнеса ви или вашите цели и идеи са свързани с екологията, този тип химикалки са подходящи за вас и вашите потенциални клиенти. Все повече хора обръщат внимание на екологията и опазването на природата. Консултирайте се с на за модели и цветове.

Специфики при UV печата на химикали и моливи

Като всеки друг реклaмен материал печата на химикалки има своята специфика. Екипът на печатница Фреш Принт притежава многогодишен опит в печата на рекламни химикали и моливи и е на среща за да ви консултира за най-важното при изработката на този рекламен материал. Някои неща, които да имате предвид : големина на логото или надписа, за да може да бъде достатъчно видим и четим, точност на цветовете : файлът предаден към нас трябва да бъде с точните CMYK цветове, като ние гарантира прецизност и наситеност на цвета. Дизайнът може да бъде създаден от клиента или от наш графичен дизайнер, по ваше желание. Можем да се справим с малки и много големи количества в кратък срок. За допълнителен ефкт при брандирането може да се използва бял цвят върху тъмна химикалка или прозрачен релеф.

Ако желаете да постигнете високо качество на конкурентна цена, ние сме точният партньор.

За какво са подходящи рекламните химикали

Като един от най-разпространените рекламни материали химикалките и моливи могат да се използват за най-различни цели като : част от брандинга на фирмата ви, конференции, като подарък за празници, като част от рекламен комплект, за събития, рекламни участия и кампании и др. Подходящи са за всеки вид бизнес, просто всеки ползва химикал или молив. Ако не сте сигурни дали този продукт е подходящ за вас, можете винаги да се консултирате с нас безплатно.