Печат на рекламни тениски с щампа на страхотна цена

Печатница Фреш Принт предлага висококачествен дигитален печат на мъжки, дамски и детски рекламни тениски. Щампата на тениските е изключително устойчива на пране и слънчева светлина, тъй като използваме мастила Kodak и професионална машина Flatdog. Тениските могат да бъдат по ваш дизайн или да бъдат стилизирани от наш графичен дизайнер. Предлаганата услуга може да бъде поръчана от София, Бургас, Варна или друг град в България. Печатането на тениски изисква опит и знания, за което можете да се доверите на нашият екип. В годините сме създали стотици проекти за печат на тениска и множество доволни клиенти. Предлаганите от нас тениски са 100 % памук, изключително меки и издържливи, предлагаме множество цветове и модели, на конкурентни цени.

Видове рекламни тениски за печат :

Фреш Принт предлага множество модели тениски и марки, ако се интересувате от наличност, моля посочете в запитването си : модел и цвят, както и необходим брой. В нашият уеб сайт сме представили само най-продаваните модели тениски.

Мъжки рекламни тениски:

61430-47 Kelly Green
Мъжка тениска Iconic 150 T

Леко вталена тениска с обло деколте. Изключително мека и лека материя. Нов модел на Fruit of the loom. Тениската притежава специално направен етикет, позволяващ лесно отстраняване. Размери S-5XL. 100 % памук, освен цветове HD, R6, RX, VF, VH, HP, H1 са със 52% памук, 48% полиестер. грамаж за бяло 140gm.m2, грамаж за цвят 150gm.m2

61082-BX Brickred
Мъжка тениска Original T

Лека и удобна рекламна тениска. Безшевна с деколте, от трико по стандарт Belcoro® за по-добър печат. 100 % памук, грамаж за бяло 140gm.m2, грамаж за цвят 145gm.m2. Размери от S-5XL.

61044-GL Light Graphite
Мъжка тениска Super premium T

Висококачествена тениска с най-високият клас трико за Fruit of the loom. Подсилени шевове.
100 % памук, грамаж за бяло 190gm.m2, грамаж за цвят 205gm.m2. Размери от S-5XL.

 

Женски тениски:

Дaмска тениска за печат Iconic
Дамска тениска Iconic 150 T
Леко вталена тениска с обло деколте. Изключително мека и лека материя. Нов модел на Fruit of the loom. Тениската притежава специално направен етикет, позволяващ лесно отстраняване. Размери XS-2XL. 100 % памук, освен цветове HD, R6, RX, VF, VH, HP, H1 са със 52% памук, 48% полиестер. грамаж за бяло 140gm.m2, грамаж за цвят 150gm.m2
Дaмска тениска за печат Valueweight
Тениска Valueweight T
Дамска тениска с вталена кройка. Лека, с деколте и двойна оплетка. Висококачествено трико по стандарт Belcoro® за по-добър печат. 100 % памук, грамаж за бяло 160gm.m2, грамаж за цвят 165gm.m2. Размери от XS-2XL. Цветове HD, VF, R6, RX, VH, HP, H1 са със състав 50 % памук и 50 % полиестер.
Дaмска тениска за печат Original
Дамска тениска Original T

Лека и удобна рекламна тениска. Безшевна с деколте, от трико по стандарт Belcoro® за по-добър печат. 100 % памук, грамаж за бяло 135gm.m2, грамаж за цвят 145gm.m2. Размери от XS-2XL.

Детски тениски:

Детска тениска за печат Iconic
Детска тениска Iconic 150 T
Детска тениска за печат Original
Детска тениска Original T
Детска тениска за печат Valueweight
Детска тениска Valueweight T

За кой е подходяща щампата на тениски ?

Щампованите тениски могат да се използват за много цели :

Брандирани рекламни тениски за вашият бизнес, като подарък за клиенти, колеги или партньори, само с лого на фирмата или с допълнителен дизайн, в зависимост от брандинга на фирмата. Фирмените тениски са добра и евтина реклама на вашият бизнес, поради масовото използване на продукта. Просто тениска носи всеки. Можем да ги изработим по ваш дизайн или ние да предложим.
Тениски в малък тираж за подарък или просто за да бъдете оригинални. Подходящи за подарък към вашето семейство, приятели или просто за да имате тениска с ваш дизайн.

Специфики при печата върху тениски :

Максималната големина на печата е 29х48 см., намира се отпред на тениската в средата малко под деколтето. При подаването на файловете е добре да няма ефекти, файловете могат да бъдат AI, CorelDRAW, PSD или PNG формат. При векторните файлове е добре всички текстове да бъдат обърнати в криви. За печат на рекламни тениски използваме принтер Flatdog, който печата дигитално директно върху естествен плат. Принтера използва 100 % естествени екологични мастила на водна основа. Качествените мастила гарантират ярки цветове дори на бяло върху тъмна тениска.

Как да съхраним максимално печата върху тениската при пране

Добре е тениските да се перат на 30 градуса, обърнати на обратно, без силни препарати или белина. Да се избягва използването на сушилня.

 

Изработка на дизайн за щампа на тениска :

Ако не можете да изработите сами дизайна на тениската, разполагаме с графичен дизайнер с богат опит в стилизирането на тениски с щампа.