Дигитален печат на рекламни тениски с щампа на страхотна цена

Печатница Фреш Принт предлага висококачествен дигитален печат на мъжки, дамски и детски рекламни тениски. Щампата на тениските е изключително устойчива на пране и слънчева светлина, тъй като използваме мастила Kodak и професионална машина Flatdog. Тениските могат да бъдат по ваш дизайн или да бъдат стилизирани от наш графичен дизайнер. Предлаганата услуга може да бъде поръчана от София, Бургас, Варна или друг град в България. Печатането на тениски изисква опит и знания, за което можете да се доверите на нашият екип. В годините сме създали стотици проекти за печат на тениска и множество доволни клиенти. Предлаганите от нас тениски са 100 % памук, изключително меки и издържливи, предлагаме множество цветове и модели, на конкурентни цени.

Видове рекламни тениски за печат :

Мъжки рекламни тениски:

Мъжка тениска Classic OC-T
Модерен модел на класическа тениска, изработена от 100% органичен памук. Разполага с двойна oребрена яка 1×1. Подсилена еластична лента на врата и раменни шевове. Облеклото е предварително свито и обработено с ензими против избеляване и за повече мекота. Без странични шевове за максимален комфорт при носене.

——————————————————–

Organic cotton Oeko-tex
Мъжка тениска Classic OC Polo
Класическо поло перфектно за ежедневна употреба, изработено от 100% органичен памук. Разполага с 3 копчета в тон с цвета на дрехата, прорези отстрани и подсилена еластична лента за врата. Оребрена материя ( rib) в яката и на ръкавите. Дрехата е предварително свита и обработена с ензими, против избеляване и за повече мекота.

——————————————————–

Organic cotton Oeko-tex
Мъжка тениска Classic-T
Класическа бестселър тениска в модерен стил. Предварително свит, ringspun пениран памук, кръгло деколте с двойна яка от памук и еластан 100% памук със следните изключения: visibility yellow and visibility orange [11/170] 80% полиестер, 20% памук, със странични шевове ash [92] 99% памук, 1% вискоза; grey melange [95] 85% памук, 15% вискоза; blue melange and anthracite melange [565/955] 60% памук, 40% полиестер

——————————————————–

Oeko-tex

Женски тениски:

Дамска тениска Classic T
Дамска тениска Classic OC T

Детски тениски:

Детска тениска Basic Junior
Тениска на премиум френска марка, изработена от 100% памук , 1 45 g/m2 . Мека памучна материя, еластична яка. Тениската не се свива и не губи цвета си. Размери

——————————————————–

Oeko-tex

За кой е подходяща щампата на тениски ?

Щампованите тениски могат да се използват за много цели :

Брандирани рекламни тениски за вашият бизнес, като подарък за клиенти, колеги или партньори, само с лого на фирмата или с допълнителен дизайн, в зависимост от брандинга на фирмата. Фирмените тениски са добра и евтина реклама на вашият бизнес, поради масовото използване на продукта. Просто тениска носи всеки. Можем да ги изработим по ваш дизайн или ние да предложим.
Тениски в малък тираж за подарък или просто за да бъдете оригинални. Подходящи за подарък към вашето семейство, приятели или просто за да имате тениска с ваш дизайн.

Специфики при печата върху тениски :

Максималната големина на печата е 29х48 см., намира се отпред на тениската в средата малко под деколтето. При подаването на файловете е добре да няма ефекти, файловете могат да бъдат AI, CorelDRAW, PSD или PNG формат. При векторните файлове е добре всички текстове да бъдат обърнати в криви. За печат на рекламни тениски използваме принтер Flatdog, който печата дигитално директно върху естествен плат. Принтера използва 100 % естествени екологични мастила на водна основа. Качествените мастила гарантират ярки цветове дори на бяло върху тъмна тениска.

Как да съхраним максимално печата върху тениската при пране

Добре е тениските да се перат на 30 градуса, обърнати на обратно, без силни препарати или белина. Да се избягва използването на сушилня.

 

Изработка на дизайн за щампа на тениска :

Ако не можете да изработите сами дизайна на тениската, разполагаме с графичен дизайнер с богат опит в стилизирането на тениски с щампа.