печат на сертификати, грамоти и дипломи

Има ли нужда да говорим за предназначението и необходимостта от печат на сертификати, грамоти и дипломи? Тези продукти представят в добра светлина не само получателите им, но и фирмите/организациите, които ги издават. Напоследък ставаме свидетели на все по-голям избор от курсове за допълнителна квалификация, при завършването на които няма как да не бъде издаден подобен сертификат или грамота. Продуктът е подходящ също при награждаване по време на събития.

Най-масово този продукт се произвежда на ефектни картони с размер А4, но ако искате да излезете извън стандартните рамки може да заложите на много по-големи размери, изработени върху пенокартон. Последното е подходящо за награди, връчвани по време на организирани събития.

Важно предимство при печата на сертификати, грамоти и дипломи е възможността за персонализация и защита, които дава дигиталният печат. Автоматизираното изписване на имената на получателите, както и други променливи данни (баркод, номерация и дори променливи изображения) е лесна задача, а добавянето на сребърен или златен цвят върху ефектен картон ще усили ефекта от наградата. 

Това е само един продуктите, с които би се гордял всеки награден. Следете нашия сайт за още подобни предложения.

Свържете се с нас относно този или друг продукт
Благодарим ви, че споделихте този продукт с приятелите си